onsdag 20 juli 2011

Jag kissade på mig i mataffären igår

och blöjan höll inte tätt, jag vet inte vad som hände men jag kände att det rann nerför benen på mig. Jag bara lämnade vagnen och rusade ut och sen åkte jag hem och grät. Till den affären går jag aldrig mer - inte utan en riktigt tjock blöja i alla fall. Men jag tror jag skickar maken i stället.

12 kommentarer:

 1. Ojoj,
  inte roligt.
  Tycker du ska våga igen med en bättre blöja, kanske en plastbyxa över så det inte läcker.
  Kan vara svårt med tjock blöja på sommaren, den syns kanske?
  Själv har jag Tena Slip eller Attends.
  Kram
  Janne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag har blöjor med,mäst på natten,men när jag skal ut på promenad eller handla in affären,har jag tena slip maxi på mig.Sen har jag fått tag i underbara rosa mjuka plastblöjbyxor. Dom e ju aldrig mot huden och dom e underbara att ha på sig,säkerheten man känner med dessa på sig e helt underbart. Dom har tryckknappar för enkelt byte av blöja. Om nogon e interesserad av info eller bilder på dom så kontakta mig. latexanita@hotmail.com

   Radera
 2. Oj då! Det var ju inte alls roligt förstår jag mucket bra. Det är nog bara så att en ordentlig påsatt tejpblöja med plast utanpå är säkrast. Byxblöjor är smidiga och ganska "osynliga" men tyvärr inte så säkra. Men värden gick ju inte under för ett läckage, på med en ny blöja och upp med hakan igen. Ut och schoppa på nytt! Ha så gott, kram! h. Lillan

  SvaraRadera
 3. Har varit med om samma sak några gånger. Alltid lika fasansfullt! Men det är bara att "sitta upp på hästen igen".

  -Men Linda, vad använder du för blöja egentligen, om man får vara så ofin att fråga?

  Sedan jag började använda någon av tejpblöjorna konsekvent, så har det nog aldrig hänt.
  Stor kram till dig
  P.Bonde

  SvaraRadera
 4. Usch, vad hemskt!!!
  Stackars dej!!!
  Har oxå varit med om samma sak med läckande blöjor. Byxblöjor ÄR osäkra men dom skyltar ju inte så mycket när dom inte har fått "jobba". Men när dom släpper kisset nedför benen blir ingen glad.
  Som någon annan skrev, på med en säker och torr tejpblöja och ut i det vackra sommarvädret och "shoppa loss" igen eller vad du nu vill göra
  :-) .
  Men kom ihåg, blöjan måste sitta rätt, som ett plåster.
  Det har orsakat mej många problem innan jag förstått detta. Det skulle nästan finnas nån kurs hur man sätter på blöjan på ett rätt sätt för att förhindra läckage.

  Ha det så bra!!!
  Olov

  SvaraRadera
 5. hej hej en fin plastblöjbyxa har jag på mig om blöjan skulle bli överfull det funkar

  SvaraRadera
 6. Jag kommer aldrig någonsin att ta på mig en "plastbyxa" ute, det kan jag lova. Jag är uppväxt med snibbar och blöjor och jag har fått nog av plast mot huden.

  SvaraRadera
 7. Kan bara inte låta bli att kommentera detta med plastbyxor. Att behöva dra på sig en plastbyxa är något av det värsta som finns, särskilt om sommaren. Jag var tvungen att ha plastbyxa utanpå tejpblöjan för en del år sedan då dessa läckte rakt genom plasten som såll, både Tena och Abriform. Men med de nya materialen håller de helt tätt, så plastbyxan är nu ett minne blott. Skööönt!
  Vad använder du för blöja Linda, förresten?
  P.Bonde

  SvaraRadera
 8. Plastbyxa på utanpå blöjan funkar ju jättebra om blöjan skulle läcka, för den som inte vill använda de största blöjorna på dagen.
  Blöjan är ju ändå varm och klibbig och plastbyxan är ju utanpå så den ligger ju inte direkt mot huden hellre det än riskera att kissa ner kläderna.

  SvaraRadera
 9. För några år sedan när jag skulle vara duktig och gick ut utan blöja så kissade jag ner mej på ICA. Det rann ner i jeansen och ner i stövlarna. Jag vet hur hemskt det är.
  Numera går jag aldrig hemifrån utan blöja.

  Tänk på att det kan vara farligt att vara utan blöja när det är kallt ute om man inte har riktig kontroll över kissandet. Är det kallt ute så är det heller inte bra att vara ute någon längre stund med en våt blöja.

  SvaraRadera
 10. Alltså det här med plastbyxa. Det är inget jag heller gillar annat än säkerheten de ger. Så var det ända till min distriktssköterska rekommenderade en byxa för de som vill bada med blöja. Hon tänkte att om de fungerar åt ena hållet måste de fungera åt andra hållet också. Och de var superbra. Ingen svettig plastkänsla alls, snarare en känsla av luftigt och bra eftersom det är textil. Jag går aldrig utomhus längre utan dessa på.

  http://www.hartmann.se/netti_combi_aqua.php

  SvaraRadera
 11. Ett bra tips är att ha strumpbyxor utanpå blöjan, får man läckage syns det nästan aldrig i jeansen.
  Jag har alltid strumpbyxor utanpå blöjan under jeansen.
  /Alf

  SvaraRadera